Wykorzystujemy pliki cookies i podobne technologie w celu usprawnienia korzystania z serwisu Chomikuj.pl oraz wyświetlenia reklam dopasowanych do Twoich potrzeb.

Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, wyrażasz zgodę na ich umieszczanie na Twoim komputerze przez administratora serwisu Chomikuj.pl – Kelo Corporation.

W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności - http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Jednocześnie informujemy że zmiana ustawień przeglądarki może spowodować ograniczenie korzystania ze strony Chomikuj.pl.

W przypadku braku twojej zgody na akceptację cookies niestety prosimy o opuszczenie serwisu chomikuj.pl.

Wykorzystanie plików cookies przez Zaufanych Partnerów (dostosowanie reklam do Twoich potrzeb, analiza skuteczności działań marketingowych).

Wyrażam sprzeciw na cookies Zaufanych Partnerów
NIE TAK

Wyrażenie sprzeciwu spowoduje, że wyświetlana Ci reklama nie będzie dopasowana do Twoich preferencji, a będzie to reklama wyświetlona przypadkowo.

Istnieje możliwość zmiany ustawień przeglądarki internetowej w sposób uniemożliwiający przechowywanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Można również usunąć pliki cookies, dokonując odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Pełną informację na ten temat znajdziesz pod adresem http://chomikuj.pl/PolitykaPrywatnosci.aspx.

Nie masz jeszcze własnego chomika? Załóż konto
waldi47
  • Prezent Prezent
  • Ulubiony
    Ulubiony
  • Wiadomość Wiadomość

Mężczyzna Waldi

widziany: 20.05.2024 07:53

  • pliki muzyczne
    11097
  • pliki wideo
    32569
  • obrazy
    36782
  • dokumenty
    31597

132701 plików
7252,11 GB

Ukryj opis
FolderyFoldery
waldi47
- ! ● Windows 11 PL
 
- Bajki rosyjskie - po polsku
 
BAŚNIE ROSYJSKIE
ROSYJSKIE BAJKI-PO POLSKU
- Przepisy z książek i gazetek
! Co Robiłem Zeszłej Nocy
!! U Szwagra !!
 
!! U Szwagra !!
!!Jacek szyłkowski
 
!!NOWE
 
!!Wiktor
 
!aaaa
 
!AMELKA
 
!brzydkie piosenki
!czytniki e-booków
!ENCYKLOPEDIE
!MAY KAROL
!Sims
✮ ŻYCZENIA ✮
_SZACHY.pdf
⊱✿SURÓWKI I SAŁATKI⊱✿
▣ Bimbrownicy lektor chomikuj
 
► E- BOOKS - Programy ────────────────
 
🔠e-booki
Kuchnia
Układanie serwetek
►Bao-Bab
►Do Dziela 1-22
►Photodex ProShow Producer - Poradniki
►Photodex ProShow 503297 VPP ISO
◄●►Legendy Muzyki ▨▨▨▨▨▨▨▨▨▨▨▨▨▨▨▨
▌Muzyka Śmieszne mp3 ▌
☆Muzyka i teledyski dla dzieci
♦Pinnacle Studio Ultimate 18.0.2.10342 [PL] (x32x64Bit) Full
♦Pinnacle Studio Ultimate 18.1.0 (32x64 Bit) [PL] + KLUCZ AKTYWACYJNY
♫♫♫ 100 Najlepszych melodii na stres
• ŚLĄSKIE SZLAGIERY video
07_ Ze szczyptą humoru i biegłym słowem kraszone
100 Love Songs
101 Rzeczy lepszych od diety Mimi Spencer 520 MB
123 ebooki ze spisem
2017 - 25 lat Disco Polo – Gala Jubileuszowa
3D
 
4.ZIOŁOLECZNICTWO
 
CUDOWNA MOC ZIÓŁ
50k - sztabówki (png - wyższa rozdzielczość)
aaaAvid Studio 1.0 + Pinnacle Studio 15 + Content Light 1.0 + SmartSound Collection
ABBA - filmy i koncerty
ABC wytwarzania alkoholi - LITERATURA TEMATU
Adobe Acrobat DC 2021 FULL
Adorage Dodatki Pluginy
 
Adorage Effectpackage 10 - HD Video Effects
Adorage Effects Collection Vol.10
Adorage Effects Pack 10-HD Video Effect Generation.zip
Adorage FULL Effects Pack v01- 09
Adorage paczka
Adorage Swipes v31 My Valentine
AKADEMIA ROZWOJU
akt-ebooki pdf
alkohole
Andre Rieu-Szampanskie melodie!!!
ANDROID aplikacje
Animacje
 
Antykwariat
Atlasy, mapy, plany Prus zachodnich i siłą rzeczy okolicy [Kartographie von Westpreußen]
Ave Maria - różne wykonania
Avid Studio 1.0 + Pinnacle Studio 15 + Content Light 1.0 + SmartSound Collection
AVID Studio 1.0.0.2804 Retail plus szkolenia 2011 MULTI
Avid Studio 1.0.0.2804 With Content Pack
AVID STUDIO 1.1 PL pobrany
avid studio pl dodatki
Avid Studio v1.0 [PL]
B I E S I A D A - muzyka na każdą okazję [ 620 ]
Bajki grajki
Bajki-Grajki
BAJKOTERAPIA
Basnie.polskie-Cu downa.studzienka
biesiada
BIESIADA I WESELE
BIESIADNE
BIESIADNE PIOSENKI ♫♪♫♪ ═══════════════
Big Bite
BONEY M
BORELIOZA - Akademia Boreliozy
Boris pakiet
Chleby Paula Hollywooda NOWOŚĆ SUPER!
Collection Video Editors (Update 14.04.2011)
CyberLink Power2Go Deluxe v7.0.0.1827 [ENG] [Serial] [+Update Patch]
CyberLink PowerDVD 10 Ultra 3D
DAWNE PRZEBOJE
dbaj o zdrowie
DECOUPAGE SUPER PLIKI
 
Decoupage Kursy
Dieta Dąbrowskiej
Disco Polo
Do obejrzenia
DOOKOŁA ŚWIATA (Do zachomikowania)(7 9odc)
dowcipy +18
DR EWA DĄBROWSKA
e-biblioteka
Ebooki-kuchnia-pr zepisy-kulinaria
E-bookiMolekularn a Gastronomia
Ebooki-przewodnik i-turystyczne
eBooks (haslo123)
Ebooks PL 22 Informatory, słowniki, przewodniki, mapy
Edius 5
EL JAMES
ENCYKLOPEDIE
Facilmente Uncinetto (szydełkowanie jest proste)
films
Filmy Komedie
 
filmy kulinarne
 
PRZEPISY NA WIDEO
Filmy o żywieniu
Fota INFO-TECH 2005 PL
Genealogia i heraldyka
GIEŁDA , FOREX
Grabowski jest dobry na wszystko (2001)
Grey - trylogia
gry i programy do nauki
 
Gry Disneya
HERBARZ i spis szlachty
 
H E R B Y
Heraldyka i szlachta
Herbarze
HIPNOZA I MUZYKA
 
MUZYKA
Holistic
 
Hollywood FX and 2669 Effects
Ja Alkoholik
Justyna i Piotr
kabarety(1)
Karaoke - Dziecięce Przeboje
KLIPY dla Zakochanych
KOMIKS GIGANT
Komiksy
 
Książka tel. całej polski
Książki (Kuchnia Świata)
Ksiazki Kucharskie
Książki kucharskie
książki kucharskie i nie tylko
książki kucharskie i nie tylko(1)
Książki kucharskie stare wydania
Książki kuchnia
Książki na różne czytniki
ksiazki psychologiczne
Kucharskie
 
E-bookiMolekul arna Gastronomia
stare książki kucharskie i nie tylko
Kucharstwo
KUCHNIA -Biblie światowe
 
Kuchnia Filmy
 
Kuchnia Jedzenie odchudzanie
 
Kuchnia Polska - przedwojenna
KUCHNIA POLSKA XXI WIEKU
Kuchnia Przepisy Kulinarne ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
kuchnia pyszności
KUCHNIA STARE PRZEPISY
Kurs gotowania z Gordonem Ramsayem 10 odcinkow
Kurs Pinnacle Studio 16
leksykony przyrodnicze
MAGIX Fotos auf CD DVD.v.9 deluxe.9.0.2.1+Pa tch
MAGIX Software Collection 06.06.2011
Mały Władzio. Piosenki różne
MAPA POLSKI
Mapy
Mapy - National Geografic
MAPY POLSKI
Mapy Polski topo_100k skalibrowane
Mapy regionalne Polski
Masaże
 
Masza opowiada bajki po polsku
Mazury nieodkryte polecam
Modernist Cuisine - The Art and Science of Cooking (Volume 1-6, OCR’d PDF)
modernist cusine
moja muzyka
MP - 3 Taneczne
Muzy paka dla niemowlaka
MUZYKA
 
MUZYKA - Z PRZYMRUŻENIEM OKA
Muzyka Do Samochodu - Polska
Muzyka Indiańska
Muzyka Na Ceremonie
MUZYKA NA SPA
Muzyka Relaksacyjna RELAX
 
LIQUID MIND - dyskografia - muzyka relaksacyjna
MUZYKA- ULUBIONE
Muzyka(1)
Napoje RÓŻNE
NAZBIERANE RÓŻNE DISCO POLO ( nazbierało się troszeczkę)
nowy sezon
OCR
ODGŁOSY NATURY
ogrodnictwo - filmy różne
Okrasa łamie przepisy
 
Kuchnia z Okrasą
Smaki czasu z Karolem Okrasą
Oldies 50' i 60'
Opowieść o Józefie Szwejku i jego Najjaśniejszej Epoce (1995r)
Osiągacz TV
 
Osiągacz TV
Osobliwości narodowego polowania w Rosji
Ozdabianie potraw
OziExplorer 3.95.5n
Pastisze
PDF
Photodex Proshow Producer & Gold v.8.0.3648 PL
Photodex ProShow Producer 8.0.3645 Portable
Photodex ProShow Producer 9.0.3782 PL
Photodex Proshow Producer And Gold v5.0.3310 With New Style Packs (2013) 10,48 GB
Photodex ProShow Producer v5.0.3256 + StylePack [Update 21.06.2012](1)
Photodex.ProShow. Producer.6.0 34
Pinnacle Mega Dodatki
Pinnacle Studio 14 HD MONSTRO
Pinnacle Studio 15 RAR _ 71.part
Pinnacle Studio 16 Ultimate 16.0.1.98 FULL [PL] + Keygen
Pinnacle Studio 16 Ultimate Content Adorage New Pinnacle Studio 16.0.0.75
Pinnacle Studio 18.0.2.444 Ultimate
PINNACLE STUDIO HD ULTIM COL 36,53 GIGA
 
Pinnacle Mega Dodatki
Pinnacle Studio Menu Collection 2011
Pinnacle Studio Ultimate 17.3.0.280 [PL] Finał
piosenki piłkarskie
Piwo, Wino, Wódka
Playlisty
Polska na urlop i weekend
Polska sztabówki
Polska-przewodnik interaktywny
Polskie-HD
PolskieKaraoke-1
PolskieKaraoke-2
Poradniki(3)
Porcelana sygnatury
PPS
 
Prohibicja
ProShow Producer 7.0.3514
ProShow STYLE
 
ProShow.Producer. v4.1.2710.Portabl e.WediaSource
Przedwojenne Podreczniki
Przeglądarki Portable
PRZEPISY NA WIDEO
Przerobki Hity po Polsku
-Przewodniki po Polsce
Psychologia
Psychologia(1)
Radio CHLEW
 
Radio CHLEW(1)
radjo chlew mp3
ROXIO
 
seria.500.zagadek
serowarstwo
SEX NA LUDOWO cz.1 {MC-ES-159}
SEX NA LUDOWO cz.2 {MC-ST-629}
Składanka turystyczna
słońce, siano... trylogia (slunce, seno... trilogie)
SMIESZNE
smieszne mp3
Śmieszne teksty dla doroslych
SMIESZNE(1)
Śpiewniki - turystyczne, studenckie, kabaretowe, szanty, biesiadne
Śpiewniki rózne
Stare dranie
Stare książki kucharskie
Stare książki kucharskie(1)
Stare książki kucharskie(2)
STAROCIE
 
Encyklopedie Słowniki
Starsze i bardzo stare książeczki dla dzieci
STO LAT MP3+ FOTKI+KARTKI ŻYCZENIAMI
Style(1)
Style(2)
sukcesja
 
Sukcesja 2018 S01
sushi
SYSTRANSOFT SYSTRAN v6 Premium Translator with Crack
SZAnty
Szlagierki do butelki
Szydełkowanie
 
Szynki
Teledyski
 
Teledyski Discopolo
Teledyski o milosci
Teledyski Polskie Mix
Teledyski Romantyczne
Teledyski(1)
terapia manualna
 
Terapia manualna(1)
Terapia manualna(2)
Wykłady
TERESA WERNER
termomix
The Benny Hill Show (1969-1989) KOMPLET.PL.DVDRip .XviD-sy5ka
The Benny Hill Show (1969-1989) KOMPLET.PL.DVDRip .XviD-sy5ka(1)
Thermomix
 
Thermomix(1)
Thermomix(2)
Time Life Books - The Good Cook Series [American Edition]
TOP 1000 song of the latest 30 years
Torty Fantazyjne
 
Torty Komunijne
Torty Na Chrzest Św
Transitions
 
ProShow Workshop Masking
TREKBUDY ◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉◉
 
TrekBuddy 2010 + MAPY GPS
Video karaoke
 
Polskie Karaoke 1
Polskie Karaoke 2
Video Karaoke AVI
 
Polskie karaoke xD
VIDEO KLIPY
 
video pliki
WARTOOO!!!!Najlep sze WESELE!!! Wejdz a niepozalujesz!!!
Wędkarstwo
 
Wedliny domowe
 
WĘDZENIE - WĘDZARNIE
Zbiór przepisów dla masarń bednarek
Wędzarnie grile - budowa
WESELNE VIDEO
WESOŁA NUTKA
WIĄZANKI
Winiarstwo
WINIARSTWO(1)
Wybrzeże 10k
Wybrzeże 25k
zachomikowane
zachomikowane (hasło 123456)
Zdrowie
ZDROWIE 3.1 - NOWA MEDYCYNA - ODŻYWIANIE
 
Zduństwo, łaźnie,piece i kominki
 
Zduństwo. Piece, kominki
ZJEDZ ALASKĘ
ZJEDZ KAMBODŻĘ
ZJEDZ ROSJĘ
🎸-Piosenki dla Przyjaciol
💚⊱✿Romantic Collection [42CD]⊱✿ 💚
💾 🛠 - Style Effects Pack 7.0
Pokazuj foldery i treści
obrazek


Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet - Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking


Scanning Details:
► 200+ hours scanning and editing.
► 300 DPI Scans
► OCR and Bookmarked


A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, Modernist cuisine has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts. Borrowing techniques from the laboratory, pioneering chefs at world-renowned restaurants such as elBulli, The Fat Duck, Alinea, and wd~50 have incorporated a deeper understanding of science and advances in cooking technology into their culinary art.

In Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, Nathan Myhrvold, Chris Young, and Maxime Bilet--scientists, inventors, and accomplished cooks in their own right--have created a six-volume, 2,400-page set that reveals science-inspired techniques for preparing food that ranges from the otherworldly to the sublime. The authors and their 20-person team at The Cooking Lab have achieved astounding new flavors and textures by using tools such as water baths, homogenizers, centrifuges, and ingredients such as hydrocolloids, emulsifiers, and enzymes. It is a work destined to reinvent cooking.


Volume 1: History & Fundamentals


obrazek

Volume 1 begins with a his­tor­i­cal sur­vey that places the emer­gence of the Modernist cook­ing move­ment in its proper con­text, as just the lat­est in a series of trans­for­ma­tional shifts in the culi­nary arts. The vol­ume con­tin­ues with a prac­ti­cal and author­i­ta­tive walk through the basic biol­ogy of food­borne ill­nesses, how they spread, and how care­ful cooks can exploit the lat­est slow-cooking tech­niques with­out putting them­selves or their guests at risk. Next, a provoca­tive chap­ter on food and health exam­ines many of the most com­mon beliefs about what we should and should not eat to stay healthy—and finds dis­ap­point­ingly few that have sur­vived care­ful scrutiny by the sci­en­tific community.

The vol­ume con­cludes with two chap­ters that every cook should read to under­stand the two most fun­da­men­tal ingre­di­ents of all cook­ing: heat and water. In the kitchen, we use these every day, in every dish. Yet even the most expe­ri­enced cooks find them­selves occa­sion­ally frus­trated or bewil­dered by the unex­pected ways in which heat moves into and through foods, and by the gen­uinely odd chem­i­cal and phys­i­cal prop­er­ties of water.

Written explic­itly for cooks, these chap­ters present the fun­da­men­tal sci­ence every culi­nary enthu­si­ast should mas­ter. The engag­ing writ­ing and highly illus­trated for­mat bring the sub­jects to life.


Volume 2: Techniques & Equipment


obrazek

Volume 2 cov­ers the meth­ods and machines of cook­ing, from ancient to avant-garde. The Traditional Cooking chap­ter of nearly 150 pages pro­vides a new view inside the old approaches—from grilling to smok­ing, stir-fry to saute—to reveal what is really going on. This view through the sci­en­tists’ eyes debunks many long-held mis­con­cep­tions about tra­di­tional ways of cook­ing. The authors show, for exam­ple, why:
1.boil­ing often cooks faster than steaming
2.adjustable grills cook just as hot as fixed grills
3.expen­sive pots and pans are not worth it
4.bak­ing is really all about dry­ing the food
5.deep-fried food tastes best when the oil is older
6.tra­di­tional meth­ods require both tremen­dous skill and good luck to achieve per­fect doneness.

The chap­ter on cook­ing in mod­ern ovens offers the first com­plete guide to cook­ing in combi ovens and water­va­por ovens for both pro­fes­sion­als and home cooks. (It also includes sev­eral fun and only slightly dan­ger­ous tricks you can per­form with a microwave.)

Next come two com­pre­hen­sive chap­ters on new approaches that give cooks far greater con­trol over two cru­cial variables—heat and humidity—that sep­a­rate suc­cess from fail­ure in cook­ing. In Cooking Sous Vide, the authors present the first ency­clo­pe­dic guide to this increas­ingly pop­u­lar tech­nique in which food is vac­u­umpacked in bags then cooked in a water bath or a water­va­por oven. More than 80 pages are devoted to dis­cussing the ben­e­fits of this highly flex­i­ble way to cook as well as its spe­cial safety con­sid­er­a­tions. Everything the advanced cook needs to know to get started cook­ing with water baths is included.

Chapter 10, The Modernist Kitchen, presents nearly 200 pages of highly illus­trated expla­na­tions of spe­cial­ized equip­ment that has moved from sci­en­tific lab­o­ra­to­ries to pro­fes­sional kitchens. Centrifuges, freeze dry­ers, rotary evap­o­ra­tors, homog­e­niz­ers, vac­uum fil­ters, and many oth­ers are cov­ered, all based on the first-hand expe­ri­ence of the authors and their team of research cooks in using such equip­ment to develop inno­v­a­tive dishes at the The Cooking Lab. Through exam­ple recipes and illus­trated step-by-step tech­niques, the chap­ter opens the door to a whole new world of culi­nary pos­si­bil­i­ties, a world until now inhab­ited by just a hand­ful of top chefs around the world.


Volume 3: Animals & Plants


obrazek

Before it is meat, it is mus­cle. In the liv­ing ani­mal, mus­cles con­vert chem­i­cal energy into mechan­i­cal activ­i­ties such as run­ning, swim­ming, or fly­ing. In the kitchen, these activ­i­ties have come to an end, but their influ­ence lives on in sur­pris­ing ways. The chef’s pri­mary goal when serv­ing a meat or seafood dish is to max­i­mize juici­ness, ten­der­ness, and fla­vor. But what is juici­ness and what are the fac­tors that deter­mine it? What exactly is meant by fla­vor and where does it come from? As we will see, there are many com­mon mis­con­cep­tions based on an incom­plete under­stand­ing of the unique bio­chem­i­cal and mol­e­c­u­lar nature of meat that can lead cooks astray, or at least pre­vent them from mak­ing the most of a cut or fillet.

Chapter 11 on Meat and Seafood ded­i­cates more than 250 pages to explain­ing the fun­da­men­tal nature of mus­cle and other edi­ble ani­mal parts, how they are trans­formed into food, and what hap­pens as they are cooked, cured, marinated, or smoked. Dozens of para­met­ric recipes, exam­ple recipes, and step-by-step “how-to” fea­tures guide cooks through the best strate­gies for cook­ing and help them avoid com­mon mis­takes and improve their tech­nique, thus empow­er­ing them fur­ther to exper­i­ment and innovate.

Chapter 12 on Plant Foods is ded­i­cated to poor, defense­less plants. Without hides or bones for for­ti­fi­ca­tion and anchored in the soil, it seems they’re no match for those of us who would make their ten­der shoots into a light lunch. But because they’re so vul­ner­a­ble, plants have evolved elab­o­rate phys­i­cal and chem­i­cal block­ades to dis­suade us and other fauna from serv­ing our­selves. They say it was a brave man who tried the first oys­ter, but who do you sup­pose first had the notion to try an arti­choke? Or cyanide-laced cas­sava root? The very cells of most plants—bolstered by stiff, indi­gestible fiber, or pro­tec­tive toxins—put up a fight.

Fruits are the excep­tion. There’s a rea­son they’re sweet and ready to eat: they evolved so that ani­mals will eat them, then dis­perse their undi­gested seeds. But usu­ally peo­ple alter the foods that we clas­sify as veg­eta­bles, starches, and grains before they serve them, whether by steam­ing or boil­ing them, salt­ing or pick­ling, fry­ing or microwaving—or even giv­ing them a quick plunge in liq­uid nitrogen. All these meth­ods of prepar­ing and pre­serv­ing pro­duce and grains are cov­ered in this vol­ume, which includes instruc­tions for:
1.cook­ing pro­duce and meats sous vide
2.form­ing sausages and other forcemeats
3.mak­ing risot­tos and pastas
4.mak­ing bat­ters and breadings
5.salt­ing, pick­ling, fer­ment­ing, dehy­drat­ing, smok­ing and freeze-drying produce
6.brin­ing and cur­ing meats and seafoods
7.mak­ing puffed snacks, crispy skins, and fruit and veg­etable chips


Volume 4: Ingredients & Preparations


obrazek

Modern cooks use ingre­di­ents in ways ear­lier gen­er­a­tions would never have imag­ined, and new ingre­di­ents such as gelling and thick­en­ing agents, emul­si­fiers, and foams have found their way into every cor­ner of Modernist cui­sine. In its 400 pages, Volume 4 goes beyond tra­di­tional ingre­di­ents to explain thick­en­ers, gels, emul­sions, and foams—the real keys to both tra­di­tional and Modernist cook­ing at the high­est level.

Hundreds of para­met­ric recipes and exam­ple recipes—many adapted from the world’s most famous and inno­v­a­tive chefs—illuminate the best options for mak­ing clas­sic dishes, such as stocks and sauces, in mod­ern ways and for prepar­ing Modernist cre­ations that go well beyond what clas­si­cal tech­niques can pro­duce. Noodles made of gel, feather-light foams, mus­sles in trans­par­ent spheres of their own brine, egg­less may­on­naise ... the chap­ters in this vol­ume unlock doors and point the way to end­less possibilities.

In keep­ing with the highly illus­trated approach the authors have taken else­where in the book, each tricky step is not just described but also shown, through thou­sands of pho­tographs. Step by step, photo by photo, read­ers who learned in vol­ume 3 how to make the per­fect ham­burger patty (it’s all in the grind­ing) now see how to pre­pare per­fect slices of their favorite cheese to top it. Ever want to infuse liq­uid smoke into let­tuce or noo­dles? Or cook an egg to the per­fect cus­tard tex­ture? The instruc­tions are all there. Volume 4 includes para­met­ric for­mu­las, illus­trated step-by-step tech­niques, and exam­ple recipes for:
1.whole, pick­led, and pre­served eggs
2.cus­tards; blended and sep­a­rated egg gels
3.tofus and other pro­tein curds
4.cold gels, coat­ing gels, hot gels, and fluid gels
5.using pre­hy­drated starches and hydro­col­loids to thicken hot and cold liquids;
6.mak­ing milks and creams
7.mak­ing edi­ble films


Volume 5: Plated-Dish Recipes


obrazek

The recipes you’ll find in this book are quite dif­fer­ent from those you see in most cook­books. The point of Modernist Cuisine is that we’re look­ing at cook­ing from new angles, with a dis­tinct inter­est in sub­jects not com­monly cov­ered in culi­nary books. So it stands to rea­son that our recipes look some­what dif­fer­ent from those in other cook­books. The goal here is to break down recipes in such a way that you bet­ter under­stand not just the what (ingre­di­ents) and the how (meth­ods), but also the why. To accom­plish this, we needed a new for­mat for pre­sent­ing recipes.

Think of this as a text­book, with recipes used in the way that other text­books might use exam­ple prob­lems or case stud­ies. The com­pact, mod­u­lar form in which we present our recipes makes them a broader resource for instruc­tion and inspi­ra­tion. They’re meant to help you both under­stand the prac­ti­cal appli­ca­tions of culi­nary prin­ci­ples and visu­al­ize how you might apply those prin­ci­ples in other contexts.

In these four vol­umes, you’ll find a huge vari­ety of recipes and foods. Although we are telling the story of Modernist cui­sine, our recipes are not lim­ited to cutting-edge dishes. Instead, we cover every­thing from American regional bar­be­cue to inno­v­a­tive fla­vored gels. The point is not to tout mod­ern approaches or sci­ence for its own sake but to illus­trate how the prin­ci­ples of Modernist cook­ing can, and should, be applied across a wide range of recipes.


Volume 6: Kitchen Manual


obrazek

Cooking instructions with sample recipes and extensive reference tables.
► + Corrections and Clarifications (Modernist_Cuisine_corrections.pdf)


ModernistCuisine - YouTube
Amazon.com
Modernist Cuisine: Homepage
  • 316 KB
  • 6 wrz 15 15:37

z chomika tzedek

  • 299,4 MB
  • 6 wrz 15 15:37

z chomika tzedek

  • 385,7 MB
  • 6 wrz 15 15:37

z chomika tzedek

  • 375,0 MB
  • 6 wrz 15 15:37

z chomika tzedek

  • 319,6 MB
  • 6 wrz 15 15:37

z chomika tzedek

  • 260,6 MB
  • 6 wrz 15 15:37

z chomika tzedek

  • Pobierz folder
  • Aby móc przechomikować folder musisz być zalogowanyZachomikuj folder
  • dokumenty
    7
  • obrazy
    0
  • pliki wideo
    0
  • pliki muzyczne
    0

7 plików
1,92 GB




Justa_Movies

Justa_Movies napisano 16.11.2021 21:36

zgłoś do usunięcia
👌😉👍
robert970

robert970 napisano 3.12.2021 00:12

zgłoś do usunięcia
Zapraszam
ABC_SERIAL-FILMY-3D-HD-4K

ABC_SERIAL-FILMY-3D-HD-4K napisano 8.12.2021 10:01

zgłoś do usunięcia
💗 SERIALE - (HEVC) WYSOKA JAKOSC- POLSKIE I ZAGRANICZNE FILMY NOWOŚCI- 4K- 3D- FULL-HD-HEVC 💖 GRY PC 💖POZDRAWIAM I ZAPRASZAM
wagnerka9595

wagnerka9595 napisano 24.02.2022 18:32

zgłoś do usunięcia
obrazek
SPOKOS.2023

SPOKOS.2023 napisano 6.10.2022 08:15

zgłoś do usunięcia
seksierotyka

seksierotyka napisano 7.11.2022 11:57

zgłoś do usunięcia
U mnie: "Seks poradnik w obrazach jpg" i film z instruktażem masażu partnerskiego - zapraszam!
Sekspert

Sekspert napisano 7.11.2022 12:17

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do mnie - wszystko czego chciałabyś/chciałbyś dowiedzieć się o seksie w formie ilustrowanego poradnika.
yaselo1888

yaselo1888 napisano 2.12.2022 00:25

zgłoś do usunięcia
Super chomik
paginap536

paginap536 napisano 12.05.2023 00:45

zgłoś do usunięcia
Zapraszam
Sekspert

Sekspert napisano 8.09.2023 13:23

zgłoś do usunięcia
Zapraszam do mnie - posiadam świetny film instruktażowy na temat masażu partnerskiego i inne interesujące treści!

Musisz się zalogować by móc dodawać nowe wiadomości do tego Chomika.

Zgłoś jeśli naruszono regulamin
W ramach Chomikuj.pl stosujemy pliki cookies by umożliwić Ci wygodne korzystanie z serwisu. Jeśli nie zmienisz ustawień dotyczących cookies w Twojej przeglądarce, będą one umieszczane na Twoim komputerze. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Dowiedz się więcej w naszej Polityce Prywatności